Eesibed

Eesibed presenterad i Mariehamn
Söndag 27 maj 2012

Eesibed presenterades på konferensen "Lärande säkerhetskultur - nyckeln till bättre arbetsmiljö ombord som arrangerades av försäkringsbolaget Alandia i Mariehamn den 24 maj. Mats Nordström från Stena Line berättade om deras erfarenhet av Eesibed på några av sina färjor.

Läs mer...
 
Lyckat deltagande i konferens
Söndag 22 april 2012

Eesibed deltog i en konferens i Manchester som handlade om nytt regelverk kring upphandling inom offentlig sjukvård i Storbrittanien. Deltagarna visade stort intresse för Eesibed och många kontakter knöts. Storbrittaniens sjukvård står inför stora utmaningar för att resurserna skall räcka. Eesibed är ett sätt att effektivisera i det vardagliga arbetet.

martyn 37

 
Europa
Fredag 17 februari 2012
Nu lanseras Eesibed på europamarknaden genom en profil på Public Service.co.uk och Public Service Europe och en artikel i tidsskriften Public Service Review: Health and Social Care Issue 30
 
Artikel i Sjömannen
Tisdag 29 november 2011

Nya täcken minskar skaderisken inom hyttstäd

Stena Nautica har bytt ut påslakan och täcken mot mer lätthanterade sängkläder. Resultatet är över förväntan och både anställda och forskare är överens om den nya bäddningens fördelar.

- Vi har inte haft en enda sjukskrivning på grund av axlar och rygg sedan vi började med det här. Det är helt otroligt fantastiskt, säger hotellchef Eva Sandberg. Läs hela artikeln i Sjömannen klicka här